Effektiv hjælp til dine salgs- og udlejningsopgaver

  
Vores kunder har ejendomme i hele Danmark - både i de store byer og i provinsen - og vi arbejder der, hvor kunderne har brug for os.
Som en mindre virksomhed, der er landsdækkende, kan man naturligvis ikke have et dybdegående lokalkendskab i hele landet, men vi gør en indsats for at afdække, hvilke behov der er i den konkrete sag. Hvis opgaven f.eks er udlejning af butikslejemål, vil vi typisk tage kontakt til landsdækkende forretningskæder og der har Difko Erhverv en lang historik, da vi har udlejet til mange af disse.
Er der tale om investeringsejendomme, er køberne ikke nødvendigvis lokale investorer, og vi kan derfor gøre brug af, at de emner vi har i vores køberkartotek er en bred skare med forskellige ønsker omkring investeringsobjekter, ejendommenes beliggenheder og lejersammensætning m.v.
Udover at præsentere sagerne for emner i vores køber- og/eller lejerkartotek annoncerer vi på relevante portaler som fx Respace.dk og Ejendomstorvet.dk og evt. trykte medier. Derudover kan vi også annoncere på sociale medier, lave kampagne ved hjælp af Google m.v., så vi rammer målgrupperne bedst muligt.

Bestil en vurdering

Har du brug for hjælp med at sælge eller udleje din erhvervsejendom?
Difko Erhverv udfærdiger adskillige uvildige vurderingsrapporter årligt – vores mangeårige erfaring sikrer dig en grundig og effektiv vurdering af din sag.
Hvis du udfylder formularen og oplyser nærmere om din sag (f.eks. ejendommens adresse, areal, anvendelse, oplysninger om lejer m.v.), så kontakter vi dig hurtigst muligt.
Du kan også ringe eller skrive til os på:

Ved udfyldning af vores vurderingsformular giver du samtykke til, at Difko Erhverv A/S og Difko Administration A/S, samt andre koncernforbundne selskaber, må gemme og anvende dine indtastede oplysninger til at kontakte dig i forbindelse med din vurderingssag via telefon og/eller e-mail. Samtykket til brugen af data, kan altid tilbagekaldes via en e-mail til erhverv@difko.dk.

Du kan læse mere om vores persondatapolitik her.