Hjermvej 6, Nyholmcentret, 7500 Holstebro

Godt eksponeret butik i det travle butikssområde Nyholm Centret

Butikken har store glaspartier som giver butikken et lyst og luftigt præg. Der er indgang til butikken både fra facaden ud mod Nyholmvej og ud mod Hjermvej.

Lejemålet består af et godt salgsområde, hvor der i afsnittet ud mod Hjermvej er en trappe op til 1. sal (indskudt dæk), som kan anvendes til butik og udstilling Lejemålet har et højloftet lager med portadgang,. Der er indrettet et indskudt dæk, i lageret, som giver yderligere lagerkapacitet.

Lejemålet har en hjørne-/gavlplacering i bygningen, og den har derfor rigtigt mange facademeter både ud mod Nyholmvej og ud mod Hjermvej og dermed optimale eksponeringsmuligheder.

Lejemålet ligger ved siden af Sport24 Outlet., T Hansen, Unicorn Ridesport og Dyrecenter Midt. Med varehuset Bilka - som ligger på den modsatte side af vejen - som drivkraft har mange andre stærke konceptbutikker og udvalgsvarebutikker m.v. etableret sig i området, som i dag indeholder blandt andet JYSK, ILVA,, Kvik, Petworld, Sengespecialisten,Fætter BR, POWER, Elgiganten, Harald Nyborg, Outdoor Xperten, Burger King, Sunset Boulevard, Skousen, Kid2Kids, Stark Byggemarked, Living Boligshop, Würth m.fl.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.