Tjelevej 28D, Tjørring, 7400 Herning

Veldisponeret butik på attraktiv beliggenhed

Dejligt lyst butikslokale med vinduer i hele facaden ud mod Holstebrovej samt gode muligheder for skiltning, både på facaden og på skiltepylon.

Lejemålet har en rigtig god synlighed ud mod Holstebrovej, som dagligt passeres af ca. 6.250 biler.

Tjørring er beliggende i den nordlige del af Herning i et område der i dag er præget af større udvalgsforretninger herunder bl.a. bilforhandlere, tøj outlet og ABC lavpris samt handelsvirksomheder.

I ejendommen ligger også Brøndums Bageri, Vouge dametøj og Kirkens Korshær genbrugsbutik og i august åbner ny stor møbelbutik i nabolejemålet.

Ejendommen ligger tæt på større boligområder og Lundgårdskolen. Etableringen af det nye supersygehus i Gødstrup forventes at medføre både mere trafik og øget bosætning i Tjørring området. I Herning kommune planlægger man at udvikle en ny bydel i området ved Tjørring/Snejbjerg og det nye supersygehus. Her vil man etablere 1.800 nye boliger samt institutioner, dagligvare butikker og veje. Der er allerede gang i mange nye udstykninger og boligbyggerier, så er området i rivende udvikling. Derudover er Herning en by i vækst, og mange kædeforretninger ønsker at placere sig i byen.

Der er gode tilkørselsforhold til ejendommen og mange gratis parkeringspladser.

Lejemålet er indrettet med et stort regulært salgsområde med god loftshøjde og ingen søjler. Der er et lille personalerum, teknikrum og toilet, så der er stort set ingen spildplads.

Lofter og vægge er hvidmalede, og butiksgulvet er stentæppe. Grundbelysningen er lysstofrør armaturer i nedstroppet skinnesystem. Butikkens indgang er glasskydedøre.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.