Rådhuscentret 11, 6500 Vojens

Fuldt udlejet investeringsejendom i byens bedste handelsområde

Ejendommen er fuldt udlejet til Kvickly, som har været i ejendommen siden den blev opført i 1976.

Ejendommen har en meget fin beliggenhed i Vojens i et veletableret butikscenterområde med butikker, bibliotek og byens sundhedscenter.

Gode adgangsforhold og mange parkeringspladser.

Centerområdet har ud over Kvickly blandt andet følgende forretninger: Apotek, Normal, Profil Optik, Nybolig, Matas, Imerco, Aldi, tøjbutikker, frisør, blomsterbutik, bager, fitnesscenter m.v.

Ved siden af ejendommen ligger den tidligere rådhusbygning, som i 2014 er ombygget til Vojens Bibliotek og byens sundhedscenter, som blandt huser læge, fysioterapi, sygeplejerskeklinik, høreklinik, café og træningsfaciliteter m.v. Der er således rigtig god kundestrøm ved ejendommen.

Kvickly har løbende foretaget opdateringer af lejemålet indvendigt, og har netop etableret deres nye bagerkoncept ”Brød Cooperativet”. Butikken har en stor blomsterafdeling, bager og kiosk i den forreste del af butikken. Butikken rummer derudover en stor slagter- og delikatesseafdeling. Lejemålet er indrettet med køle-/fryserum, højloftet lager samt kontor og personalerum. På ejendommens bagside er der varegård og affaldshåndtering.

Lejer har både den udvendige og den indvendige vedligeholdelsesforpligtelse af bygningen og alle installationer. Alle udenomsarealer, herunder parkeringspladserne, tilhører kommunen, som står for al vedligeholdelse, glatførebekæmpelse m.v.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.