Vestergade 24, 7400 Herning

Nyrenoveret - stærk lejer - god investering

- Fuldt udlejet til Fitness World A/S til en leje på ca. 520 kr./m²
- Kendt og bonnitetsstærk lejer med en egenkapital på ca. 458,7 mio.kr.
- Lang uopsigelighed fra lejer - tidligste fraflytning pr. 30-09-2028
- Nyrenoveret ejendom, som er indrettet til lejers behov
- Lejer afholder alle driftsudgifter på bygningen undtagen udvendig vedligeholdelse
- Markant bygning på en god og synlig beliggenhed i Herning centrum, tæt på gågaden
- Startafkast på 6,14%

Ejendommen fremstår flot og indbydende i god stand både ude og inde.

Bygningen er opført i 1964 som farveribygning til Herning Klædefabrik, som fra 1876 til 1990 drev tekstilfabrik på denne adresse og naboejendommen. Bygningen blev frasolgt i starten af 1980'erne og senere ombygget til detailbutik, café, fitness og administration. Den øvrige del af den gamle fabrik er nu omdannet til museum for tekstilindustrien, der har været et vigtigt forretningsområde for Herning-egnen.

Ejendommen er opført i to etager med ydermure af teglsten og built-up tag. Der er kælder under en stor del af bygningen (tidligere sikringsrum). Kælderen er opdelt i et lille og et stort kælderlokale, som anvendes til oplag.

Ejendommen gennemgik i 2018 en større indvendig ombygning og renovering i forbindelse med udlejning til Fitness World A/S, som nu lejer hele bygningen. Stort set alle vinduer blev udskiftet i 2015-16 til nye træ-/alu elementer.

Ejendommen er indrettet med træningssale både i stueetagen og på 1. sal. I stueetagen er der etableret både herre- og dameomklædning med badefaciliteter.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.