Nyholmvej 19, Nyholmcentret, 7500 Holstebro

Flot butik i Vestjyllands bedste handelsområde

Butikken har store glaspartier som giver butikken et lyst og luftigt præg. Der er indgang til butikken både fra facaden ud mod Nyholmvej og ud mod Hjermvej.

Lejemålet består af et godt salgsområde, hvor der i afsnittet ud mod Hjermvej er en flot trappe op til 1. sal (indskudt dæk), som kan anvendes til butik, udstilling eller evt. kontor. Lejemålet har to lagerafsnit med hver sin portadgang, og den højloftede del af lageret har et indskudt dæk, som giver yderligere lagerkapacitet.

Lejemålet har en hjørne-/gavlplacering i bygningen, og den har derfor rigtigt mange facademeter både ud mod Nyholmvej og ud mod Hjermvej og dermed optimale eksponeringsmuligheder.

Ejendommen ligger i Holstebros travle centerområde, Nyholm Centret, tæt på Ringvejen og den nye midtjyske motorvej.

Lejemålet ligger lige overfor Bilka og ved siden af T Hansen, Unicorn Ridesport og Sport24 Outlet. Med varehuset Bilka som drivkraft har mange andre stærke konceptbutikker og udvalgsvarebutikker m.v. etableret sig i området, som i dag indeholder blandt andet JYSK, ILVA,, Kvik, Petworld, Sengespecialisten,Fætter BR, POWER, Elgiganten, Harald Nyborg, Outdoor Xperten, Burger King, Sunset Boulevard, Skousen, Kid2Kids, Ønskebørn, Stark Byggemarked, Living Boligshop, Würth m.fl.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.