Ågade 2-10, Søndercentret, 7800 Skive

Velbeliggende kontorlejemål i Søndercentret, Skive

Her er muligheden for at få et dejligt lejemål til kontor, klinik eller lignende i en markant ejendom som ligger smukt ved åen.

Lokalerne kan opdeles og indrettes efter nærmere aftale med lejer. Der er lejemål fra 108 m² og opad, og man kan også leje alle lokaler, som et samlet lejemål på 535,5 m² bruttoetageareal. Se nærmere omkring indretningen på tegningen. Lejemålet ligger på 1. sal og der er adgang via trappe. Ved lejemål 1 er både trappe og elevator.

Lejemålet afleveres nyistandsat efter nærmere aftale med lejer.

Ved centrets nordlige indgang ligger en stor parkeringsplads til centrets kunder og lejere. En del af parkeringspladserne er uden tidsbegrænsning.

Søndercentret er Skives store og velfungerende butikscenter i midtbyen. Centret ligger godt i forhold til gågaden og byen som helhed, og har ca. 1.100.000 besøgende om året. Der er således et rigtigt godt kundeflow i centret og let adgang til indkøbsmuligheder. Derudover er der fine adgangsforhold, gratis parkering og offentlig transport i nærheden.

I centret findes blandt andet Kvickly, H&M, Kop & Kande, Frisør Hair DeLuxe, Collection dametøj, Matas, Bøger & Papir / Legekæden samt kontor/kliniklejemål på 1. sal og boliger på 2. sal.

Skive er kendt for sin naturskønne beliggenhed med åen som slynger sig gennem byen, Skive Fjord/Limfjorden tæt på samt et smukt bakket landskab. Skive Kommune har ca. 46.600 indbyggere, hvoraf ca. 20.800 bor i Skive by. Kommunen havde i 2018 en lille nedgang i befolkningstilvæksten. Til gengæld er byens erhvervsliv i vækst, og der er ifølge Skive Kommune skabt 264 nye arbejdspladser i kommunen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.