Se det digitale energimærke

Rimmensgade 8

, 9900 Frederikshavn

1 / 21
1 / 1
Vis:

Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
11
2030 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Leje
331.000
Se det digitale energimærke
Driftsudgifter 29.446
Fællesudgifter 0
Forbrugsudgifter 22.615
Depositum 198.600
Forudbetalt leje 0
Afståelsessum 0
Etageareal 331 m²
Parkering Nej
Sagsnummer 16-039
Lejemålstype Butik / Detail
Energimærke
Fakta

Flot butik med fantastisk synlig beliggenhed og stor glasfacade

Lejemålet har med sin placering på hjørnet af den trafikerede Parallelvej og gågaden Rimmensgade en meget stor og synlig facade for både gående og kørende trafik.

Lejemålet kan anvendes til alle former for forretning og er indrettet med et stort salgslokale og pæne personalerum m.v. Den nuværende indretning kan evt. tilpasses ny lejers behov.

Der er mulighed for at leje depotrum i kælderen.

Der er fine tilkørsels- og parkeringsforhold, ligesom der er gode muligheder for offentlig transport med kun 10 min. gang til stationen.

Ejendommen er beliggende på Parallelvej, Rimmensgade og Hangaardsvej, som forbinder parkeringsområdet ved Parallelvej med passagen op til Danmarksgade, som er Frederikshavns lange hyggelige gågade.

I samme ejendomskompleks ligger bl.a. Sparekassen Vendsyssel, frisør, dametøj, apotek, øjenlæge, den kommunale tandpleje, TDC-butik og H&M m.fl. På det modsatte hjørne ligger Fakta og Føtex m.v.

Frederikshavn har ca. 23.400 indbyggere, og byen har med sin smukke beliggenhed ved Kattegat og for enden af motorvej E45 både et stort opland og derudover mange turister. Byens centrum bærer præg af, at Frederikshavn som "Porten til Skandinavien" årligt besøges af anslået 5 millioner mennesker. Turisme er blevet en vigtig indtægtskilde for byen, så butiksfladen præges af specialforretninger side om side med de landsdækkende forretningskæder.

Gågaden ligger tæt på havnemiljøet, som blandt andet har daglige færgeforbindelser til Göteborg og Oslo. Herudover har Frederikshavn den fantastiske palmestrand og mange andre naturområder og kulturelle tilbud. 
kontakt
Merkurvej 1K, 7.
7400 Herning
 
Telefon:
+45
 7020 9999
CVR nummer:
84012416
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning