Istedvej 2, 6330 Padborg

Stor brugerejendom med fleksibel indretning

Velbeliggende og centralt i Padborg på stor, ugeneret og lukket grund, ligger denne solide ejendom, der er klar til indflytning. Fra ejendommen er der er under 3,5 km. til motorvej E45 i både nord- og sydgående retning.

Ejendommen er opført i 1989 med ydervægge i stålplader og pap som tagbelægning, og fremstår generelt i god stand, dog er der mindre efterslæb med vedligeholdelse af ovenlysvinduer. Kontor/showroom fremstår i rigtig fin og velvedligeholdt stand.

Der er fine parkeringsmuligheder ved kontorer, ligesom der til ejendommens 3 ramper er nem adgang. Alle parkerings- og kørearealer er flisebelagt, og den resterende grund er udlagt i græs. Hele grunden er omkranset af træer og bevoksning.

Ejendommen består af én, stor bygning på i alt 2.480 m², som indeholder stort lager-/produktionsareal, overdækning, læsserampe samt kontor, alt beliggende på 10.402 m² lukket grund.

Indretning af bygningen er med ca. 1.555 m² lager-/produktionsareal, ca. 97 m² overdækning med port direkte ud fra lager-/produktionsdelen, ca. 108 m² læsseareal med to ramper med porte, ca. 144 m² lettere produktion/lager, ca. 108 m² kontor med egen indgang samt ca. 468 m² kontor/showroom.

Meget reel indretning af ejendommen med mange anvendelsesmuligheder.
Ny ejer har således mulighed for at opdele og udleje dele af ejendommen med både kontor og lager/produktion, såfremt hele arealet ikke ønskes anvendt til eget brug.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.