Rosenkæret 43, 2860 Søborg

Super god investering med højt afkast

Butikken er en selvstændig ejerlejlighed, beliggende i en samlet bebyggelse af flere selvstændige ejerlejligheder. Bebyggelsen er opført i 2004 i betonelementer og med parkeringskælder under bygningen, der generelt fremstår i flot og velvedligeholdt stand.

Samtlige ejerlejligheder er boksbutikker, som er meget attraktive at leje, hvilket deøvrige lejere vidner om, da det er kendte brands som bl.a. Harald Nyborg og T. Hansen, som foretrækker at ligge i attraktive områder som dette. Desuden er der på grunden også Ingo tankstation. Bygningen har "bagside" ud mod Gladsaxe Ringvej med gennemsnitligt over 10.000 forbipasserende biler dagligt (jf. Gladsaxe Kommune, årstrafik i 2016).

Butikken er fra 2015 udlejet til Byens Bazar, som er en spændende konceptbutik, et "loppesupermarked", hvor private sælgere kan leje et salgssted. Konceptet kendes efterhånden i mange byer og er stærkt, da det bygger på genbrugsidéen frem for 'brug-og-smid-væk'-metaliteten - og så gør det heller ikke noget, at der er mulighed for at gøre et rigtig godt fund.

Ikke alene en idealistisk investering, men så absolut også en rigtig profitabel investering med over 8 % i startforrentning. Noget bedre end at sætte pengene i banken.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ejerlejligheden udbydes selvstændigt, men kan med fordel erhverves sammen med ejendommen Egtved Allé 3D, 6000 Kolding, da det er samme ejer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.