Parallelvej 27, 1. tv., 9900 Frederikshavn

Lyse og handicapvenlige lokaler på central beliggenhed ved gågaden

Adgangen til lejemålet sker fra Parallelvej, og der er trappe og en 13-personers elevator til lejemålet, som er handicapvenligt indrettet.

Dejlige, lyse lokaler med hvide vægge og lofter samt lyse linoleumsgulve.

Lejemålet er p.t. indrettet som storrumskontor med et par aflukker, men med mulighed for anderledes indretning. Ring og hør nærmere omkring mulighederne for indretning.

Der er mulighed for at leje depotrum i kælderen.

Der er fine tilkørsels- og parkeringsforhold, ligesom der er gode muligheder for offentlig transport med kun 10 min. gang til stationen.

Ejendommen er beliggende på Parallelvej, Rimmensgade og Hangaardsvej, som forbinder parkeringsområdet ved Parallelvej med passagen op til Danmarksgade, som er Frederikshavns lange hyggelige gågade.

I samme ejendomskompleks ligger bl.a. Sparekassen Vendsyssel, frisør, dametøj, apotek, øjenlæge, den kommunale tandpleje, TDC-butik og H&M m.fl. På det modsatte hjørne ligger Fakta og Føtex m.v.

Frederikshavn har ca. 23.400 indbyggere, og byen har med sin smukke beliggenhed ved Kattegat og for enden af motorvej E45 både et stort opland og derudover mange turister. Byens centrum bærer præg af, at Frederikshavn som "Porten til Skandinavien" årligt besøges af anslået 5 millioner mennesker. Turisme er blevet en vigtig indtægtskilde for byen, så butiksfladen præges af specialforretninger side om side med de landsdækkende forretningskæder.

Gågaden ligger tæt på havnemiljøet, som blandt andet har daglige færgeforbindelser til Göteborg og Oslo. Herudover har Frederikshavn den fantastiske palmestrand og mange andre naturområder og kulturelle tilbud.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.