Se det digitale energimærke

Parallelvej 27, 1. tv.

, 9900 Frederikshavn

1 / 7
1 / 1
Vis:

Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
9
963 KB
9
1397 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Leje
114.600
Se det digitale energimærke
Driftsudgifter 16.991
Fællesudgifter 0
Forbrugsudgifter 13.050
Depositum 57.300
Forudbetalt leje 0
Afståelsessum 0
Etageareal 191 m²
Parkering Nej
Sagsnummer 15-058
Lejemålstype Kontor
Energimærke
Fakta

Lyse og handicapvenlige lokaler på central beliggenhed ved gågaden

Adgangen til lejemålet sker fra Parallelvej, og der er trappe og en 13-personers elevator til lejemålet, som er handicapvenligt indrettet.

Dejlige, lyse lokaler med hvide vægge og lofter samt lyse linoleumsgulve.

Lejemålet er p.t. indrettet som storrumskontor med et par aflukker, men med mulighed for anderledes indretning. Ring og hør nærmere omkring mulighederne for indretning.

Der er mulighed for at leje depotrum i kælderen.

Der er fine tilkørsels- og parkeringsforhold, ligesom der er gode muligheder for offentlig transport med kun 10 min. gang til stationen.

Ejendommen er beliggende på Parallelvej, Rimmensgade og Hangaardsvej, som forbinder parkeringsområdet ved Parallelvej med passagen op til Danmarksgade, som er Frederikshavns lange hyggelige gågade.

I samme ejendomskompleks ligger bl.a. Sparekassen Vendsyssel, frisør, dametøj, apotek, øjenlæge, den kommunale tandpleje, TDC-butik og H&M m.fl. På det modsatte hjørne ligger Fakta og Føtex m.v.

Frederikshavn har ca. 23.400 indbyggere, og byen har med sin smukke beliggenhed ved Kattegat og for enden af motorvej E45 både et stort opland og derudover mange turister. Byens centrum bærer præg af, at Frederikshavn som "Porten til Skandinavien" årligt besøges af anslået 5 millioner mennesker. Turisme er blevet en vigtig indtægtskilde for byen, så butiksfladen præges af specialforretninger side om side med de landsdækkende forretningskæder.

Gågaden ligger tæt på havnemiljøet, som blandt andet har daglige færgeforbindelser til Göteborg og Oslo. Herudover har Frederikshavn den fantastiske palmestrand og mange andre naturområder og kulturelle tilbud. 
kontakt
Merkurvej 1K, 7.
7400 Herning
 
Telefon:
+45
 7020 9999
CVR nummer:
84012416
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning