Hadsundvej 164, 8930 Randers NØ

Projekt-/Udviklingsejendom

Ejendommen består af et større bygningskompleks, som kan rumme flere brugere til både lager, produktion og kontor eller lignende.

Ejendommens bygninger er opført med facader i røde mursten. For hovedpartens vedkommende er de opført som søjle-/dragerkonstruktion med varierende loftshøjde fra ca. 3 m under drager til 3,5 m i bygningerne benævnt B-K. Bygning L, M og N er opført over en limtræsbuekonstruktion i tagfladen med en loftshøjde på ca. 6 m i siden og ca. 9 m frihøjde.

Tagbelægningen er tagpap. Tagpappet på rundbuehallerne er udført i nyere tid. Der er på bygning B-K udført efterisolering med tynd isoleringsplade.

Hovedparten af vinduerne er trærammer isat enkeltlagsglas. Enkelte steder er der isat plastrammer med termoruder.

Ejendommen er opført med flere haller, således den er anvendelig til udlejning til flere lejere, idet der mange steder er portadgang. Flere af lejemålene kan evt. opdeles i mindre enheder. Enkelte haller har mulighed for af- og pålæsning via ramper og overdækkede læssearealer.

Ejendommen er i dag delvis udlejet til flere lejere. Se vedlagte lejemålsoversigt. Detaljeret lejeroversigt kan rekvires ved henvendelse til Difko Erhverv.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.