Køberrådgivning

Uvildig køberrådgivning - Maksimal værdi for pengene

Som køber af erhvervsejendomme er det vigtigt, at du har din egen, personlige rådgiver, der hjælper dig i alle situationer. Difkos mangeårige erfaring på erhvervsejendomsmarkedet sikrer, at det lige nøjagtigt er det, du får, når du vælger os som din rådgiver ved køb.
Difko tilbyder uvildig rådgivning, der bl.a. omfatter gennemgang af ejendommens dokumenter - herunder lejekontrakter, deklarationer, lokalplaner mv. - samt vurdering af markedsprisen på ejendommen, og om eventuelle lejeindtægter er på markedsniveau.
Som køber får du afklaret en lang række spørgsmål, der naturligt opstår ved køb af erhvervsejendomme. Difko hjælper dig med at sætte fokus på ejendommens stærke og svage sider, således du køber på et velfunderet grundlag.
Køberrådgivning kan bl.a. omfatte:
- Vurdering af ejendommens udbudspris
- Vurdering af eventuelle lejekontrakter
- Due dilligence med gennemgang af dokumenter
- Byggeteknisk gennemgang
- Gennemgang af købsaftale
- Gennemgang af alle bilag mv.
Med Difko Erhverv A/S som rådgiver, er du sikret en godt og grundigt gennemgået handel.


lynsøg
kontakt
Merkurvej 1K, 7.
7400 Herning
 
Telefon:
+45
 7020 9999
CVR nummer:
84012416
 
Difko er en koncern med et bredt udvalg af finansielle ydelser til virksomheder og privatpersoner. Du kan derfor trygt henvende dig til os, hvad enten du vil investere i projekter eller har behov for assistance til administration og debitorstyring. Vores kompetencer bygger på erfaring siden 1976
Nyeste: