Medarbejdere

Peter Skaaning Jørgensen

Projektchef

Kontakt Difko Erhverv A/S - din personlige erhvervsmægler

Er der noget vi kan hjælpe dig med?

Difko Erhverv står parat til at håndtere din erhvervsopgave – om der så er tale om udlejning, køb eller salg, uvildig rådgivning og vurderingssager, eller blot et godt råd. Kontakt os for en uforpligtende snak.

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Du kan også ringe eller skrive til os på:
 

Ved udfyldning af vores kontaktformular giver du samtykke til, at Difko Erhverv A/S og Difko Administration A/S, samt andre koncernforbundne selskaber, må gemme og anvende dine indtastede oplysninger til at kontakte dig via telefon og/eller e-mail. Samtykket til brugen af data, kan altid tilbagekaldes via en e-mail til erhverv@difko.dk.

Du kan læse mere om vores persondatapolitik her.

Difko Erhverv - din dedikerede erhvervsmægler


Difko Erhverv er en uafhængig mæglervirksomhed med en mangeårig og specialiseret erfaring indenfor håndtering af erhvervsejendomme.

Vi har siden Difkos tilbliven i 1976 opbygget en unik platform for formidling og rådgivning vedrørende erhvervs- og investeringsejendomme.

Difko Erhverv er din personlige, professionelle og troværdige rådgiver, der hjælper dig gennem den enkelte opgaves forskellige faser. Vores kerneværdier er: troværdighed, handlekraft og kvalitet – og det handler vi på – hvilket vores langvarige kunderelationer og gode samarbejdspartnere vidner om. Vores fokus er på at få opgaven løst bedst muligt, og der vil altid være en tæt dialog med dig samt løbende opfølgning på sagen.

Vi arbejder med alle typer erhvervsejendomme, både butiks-, kontor-, lager- og produktionsejendomme, boligudlejningsejendomme og blandede ejendomme.


Du kan få hjælp med:

-      Køb, salg og udlejning af erhvervsejendomme.

-      Online markedsføring af din erhvervsejendom på de mest relevante digitale platforme.

-      Forhandling af nye lejekontrakter eller genforhandling af eksisterende lejekontrakter.

-      Ejendomsvurdering (f.eks. til regnskabsbrug, ejendomsoptimering, salg eller intern handel).

-      Køberrådgivning (vurdering af udbudspris og/eller eventuelle lejekontrakter og gennemgang af købsaftale / ejendomsdokumenter / bilag).


Difko Erhverv står altid parat til at arbejde grundigt og effektivt med din opgave.Difko Erhverv er en del af Difko A/S.
Vi kan derfor også tage os af administrationen af dine aktiver – om så der er tale om ejendomme, vindmølle- og solcelleparker eller skov. Klik her for at læse mere.